kormany.hu 2010-2014

Ez a kormany.hu archívuma. A friss tartalmak itt találhatók.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 33

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Pályázatok
Találatok: 33

Nyilvános koncessziós pályázati kiírás dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. május 14.

Komp- és révátkelések 2013. évi támogatása

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. szeptember 18.

A közforgalmú, közútpótló folyami révek, kompok és az azokhoz szükséges parti létesítmények, kiszolgáló utak fenntartási, felújítási, valamint új eszköz beszerzési támogatása 2013. évi igénybevételének részletes szabályairól szóló 37/2013.(VII.3.) NFM rendelet alapján támogatási döntés.

Több mint 830 millió forint pályázati támogatás társasházak energetikai felújításához

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. augusztus 14.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium téglaépítésű társasházak energiahatékonysági felújítása, fűtéskorszerűsítése és a megújuló energiaforrások felhasználásának növelése céljából lakossági pályázatot hirdet 2013. augusztus 15-től. Az Új Széchenyi Terv Társasházak Energetikai Felújítása Alprogramban költségvetési forrásból rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 834,2 millió forint.

Megjelent a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló nyilvános koncessziós pályázati kiírás szövege

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. augusztus 13.

A magyar állam nevében a nemzeti fejlesztési miniszter (a továbbiakban: miniszter) a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény, a koncesszióról szóló 1991. évi XVI. törvény és a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény alapján a 2013. július 27-én megjelent pályázati felhívással nyilvános pályázatot írt ki a magyar állam dohánytermék-kiskereskedelmi monopóliumának koncessziós szerződéssel történő átengedésére.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a miniszter 2013. augusztus 12-én közzétette a pályázati kiírást.

A pályázat benyújtási határideje: 2013. szeptember 2. napja. A benyújtásra nyitva álló határidő alatt a postára adás (postai bélyegzővel igazolt) napját kell érteni (ez legkésőbb 2013. szeptember 2., 23 óra 59 perckor történő postai feladást jelent).

A pályázat benyújtásának módja: a pályázatokat külön-külön, kizárólag postai úton, a ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: ND Nonprofit Zrt.) postafiók-címére történő megküldés útján lehet benyújtani a pályázat benyújtására nyitva álló határidő lejártáig (1390 Budapest, Pf. 183.).

A pályázat benyújtásának díja: benyújtott pályázatonként 25.000 forint + ÁFA, vagyis bruttó 31.750 forint, amelyet az ND Nonprofit Zrt. Magyar Államkincstár által vezetett, 10032000-00329613-00000017 számú számlájára kell legkésőbb a pályázat benyújtásával egyidejűleg átutalni.

A pályázati kiírás teljes terjedelmében elérhető és letölthető a lap jobb szélén feltöltött mellékletek formájában, illetve az ND Nonprofit Zrt. honlapján (www.nemzetidohany.hu).

Megjelentek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bányászati koncessziós pályázati felhívásai

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. augusztus 13.

A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívást tett közzé a szénhidrogén-bányászat fejlesztésére és a geotermikus energia fokozottabb hasznosítására.