kormany.hu 2010-2014

Ez a kormany.hu archívuma. A friss tartalmak itt találhatók.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 18

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Hirdetmények, közlemények
Találatok: 18

Társadalmi egyeztetésen a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia tervezete és a kapcsolódó környezeti vizsgálati jelentés

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. szeptember 11.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. koordinálásában létrehozott szakértői kör bevonásával elkészítette a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiát és az ehhez tartozó környezeti vizsgálati jelentést. A dokumentumokkal kapcsolatos társadalmi egyeztetés 2014. szeptember 11-én veszi kezdetét.

A Nemzeti Épületenergetikai Stratégiával és annak tervezetéről szóló környezeti vizsgálati jelentéssel kapcsolatos észrevételeket, véleményeket 2014. október 11-ig várja a szaktárca az orsolya.ozsvart@nfm.gov.hu és a jogifo@nfm.gov.hu címekre.

Közlemény a kőolajtermékek és a földgáz után fizetendő tagi hozzájárulások mértékéről

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. január 22.

A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet 14. § (1) bekezdés b) pontja alapján a Magyarország területén található valamennyi nagyforgalmú közút, nagyforgalmú vasútvonal és fő repülőtér, valamint a fő közlekedési létesítmények esetén a stratégiai zajtérkép és intézkedési terv készítésére kötelezettek listáját a minisztérium a honlapján közzéteszi.

Közlemény a Magyarország területén található valamennyi nagyforgalmú közút és nagyforgalmú vasútvonalak és fő repülőterek listájáról

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2013. január 14.

A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet 14. § (1) bekezdés b) pontja alapján a gazdasági és közlekedési miniszter (a feladat jogutódjaként a nemzeti fejlesztési miniszter) a Magyarország területén található valamennyi nagyforgalmú közút, nagyforgalmú vasútvonal és fő repülőtér, valamint a fő közlekedési létesítmények esetén a stratégiai zajtérkép és intézkedési terv készítésére kötelezettek listáját a minisztérium honlapján közzéteszi.

Elveszett felügyeleti igazolvány érvénytelenítése

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2012. március 21.

Dr. Kállai Éva, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője részére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiállított 132. sorszámú - a fedőlapon két ezüst sávval ellátott, kék színű - felügyeleti igazolványt eltulajdonították.

Az igazolvány 2012. március 13-tól érvénytelen.

Megújult a Sopron – Szombathely – Szentgotthárd vasúti pályaszakasz

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2010. december 13.

Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedési helyettes államtitkára adta át a felújított Sopron – Szombathely – Szentgotthárd vasúti pályaszakaszt 2010. december 13-án, Bük vasútállomáson. A GYSEV Zrt. uniós támogatással, 48,6 milliárd forint összköltséggel megvalósuló komplex fejlesztése részét képező rekonstrukció összesen 116 km hosszú sínszakaszt érintett.