Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Dr. Navracsics Tibor

közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes

Vezető hírek

Megújul a kormany.hu

Kormányzat, 2014. június 6. 16:10

2014. június 6-án megalakult Magyarország Kormánya. Ennek megfelelően megújul a kormányzati honlap, a kormany.hu is. A legfrissebb hírek, fotók, videók, közérdekű adatok, közlemények változatlanul ezen az oldalon érhetők el. Az államtitkárok kinevezéséig azonban csak miniszteri szintű információk találhatók az egyes minisztériumi oldalakon.

Az erős ország tud jó nemzetpolitikát folytatni

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nemzetpolitikai Államtitkárság, 2014. június 4. 15:05

Magyarország akkor tud jó nemzetpolitikát folyatni, ha egy erős, az érdekeiért kiálló ország képét mutatja, amire fel lehet nézni és amire büszkének lehet lenni - mondta Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár szerdán, a fővárosi Magyarság Házában.

Minden eddiginél erősebb Külügyminisztérium jött létre

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 2014. június 2. 8:26

Minden eddiginél erősebb Külügyminisztérium jött létre, amelyben a "profilfrissítés" eredményeként a külgazdaság egyre jelentősebb szerephez jut - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, leendő külügyminiszter a Kossuth rádió 180 perc című műsorában hétfőn.

Megemlékezés és gálaműsor a Nemzeti Összetartozás Napján

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2014. június 2. 11:26

Negyedik alkalommal emlékezünk meg június 4-én a Nemzeti Összetartozás Napjáról, a trianoni békediktátum aláírásához kapcsolódva. A nemzeti rendezvény programjai ezúttal is a kultúra határon átívelő egysége, illetve az anyaországi és a külhoni magyarság kapcsolatainak erősítése köré épülnek fel.

Idén is sztárfellépők a VeszprémFesten

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 2014. május 30. 14:25

“Veszprém kulturális kisugárzású város, ahol egész évben figyelemre méltó események zajlanak. A VeszprémFest köztük egy gyűjtőlencse, amely világhírű előadókkal járul hozzá a kisugárzás erősödéséhez” - fogalmazott Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, a város parlamenti képviselője azon a pénteki budapesti sajtótájékoztatón, ahol az idén immár 11. alkalommal megrendezendő VeszprémFest programját ismertették. A rendezvényen, amelyet július 15. és 20. között tartanak, koncertet ad Katie Melua, a Vaya Con Dios vagy Youssou N'Dour is.

Egyre nagyobb hangsúly kerül az elektronikus ügyintézésre

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkárság, 2014. május 27. 13:31

A jövőben várhatóan egyre fontosabbá válik az elektronikus ügyintézés, így meg kell erősíteni ezt a rendszert - mondta Deák Rita, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium miniszteri biztosa a kormányablakok kialakításához kapcsolódó informatikai fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatóján kedden.

A felénél tart a közigazgatás átalakítása

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkárság, 2014. május 26. 14:09

A felénél tart a közigazgatás átalakítása, a cél az, hogy a jelenlegi mintegy 260 helyett több mint 2500 ügyet lehessen majd a kormányablakokban intézni a jövőben - mondta Szabó Erika területi közigazgatásért felelős államtitkár hétfőn Kecskeméten, az új típusú kormányablak átadásán.

Navracsics Tibor beszéde a Budapesti Lengyel Intézet 75. évfordulóján

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 2014. május 23. 20:31

A Budapesti Lengyel Intézet 75. évfordulója alkalmából rendezett kétnapos rendezvénysorozatot Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitotta meg.

Meg kell védeni az Erzsébet-programot

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 2014. május 23. 12:00

Az Erzsébet-program megvédését kérte a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőitől Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Budapesten.