kormany.hu 2010-2014

Ez a kormany.hu archívuma. A friss tartalmak itt találhatók.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 61

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Emberi Erőforrások Minisztériuma Közbeszerzések
Találatok: 61

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közbeszerzési szerződéseinek teljesítésével kapcsolatos adatszolgáltatás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közbeszerzési szerződéseinek teljesítésével kapcsolatos a Kbt. 31. § (1) bek. e) pontja szerinti adatszolgáltatás megtekinthető a csatolt mellékletben.

KGR IKM modul support szolgáltatás az EMMI részére tárgyú közbeszerzési szerződések közzététele

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a GriffSoft Informatikai Zrt. között, „KGR IKM modul support szolgáltatás az EMMI részére” tárgyban, központosított közbeszerzési eljárás második szakasza keretében, írásbeli konzultáció eredményeként létrejött szerződések megtekinthetők a csatolt mellékletben.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013. évre vonatkozó éves statisztikai összegezése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. május 20.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013. évre vonatkozó éves statisztikai összegezése megtekinthető a csatolt mellékletben.

Tájékoztatás a Kbt. 9. § (1) bek. ka) pontjának hatálya alá tartozó szerződés megkötéséről

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. április 10.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. között 2014. március 31-én létrejött, a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) 9. § (1) bekezdés ka) pontjának hatálya alá tartozó szerződés szövege megtekinthető a csatolt mellékletben.

A Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja szerinti tájékoztatás előzetes vitarendezésről

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. április 7.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján, az „Új vagy használt (első használati hónaphoz képest 100 hónapnál nem régebbi) aneszteziológiai gépek (altató munkaállomások, lélegeztető gépek és betegőrző monitorok) 5 évre szóló bérlete, valamint teljes körű karbantartása és javítása” tárgyú (TED 2014/S 059-098909) gyorsított meghívásos eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban, a Kbt. 79. § (1) bek. b) pontjára hivatkozásul, 2014. április 2-án a GE Hungary Kft. (székhely: 1044 Budapest, Váci út 77.) kérelmező előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en és faxon az Ajánlatkérő részvételi felhívása és kiegészítő irata tekintetében. A vitarendezési kérelmet az Ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.