A Duna Transznacionális Program 2014-2020 előkészítése ahhoz a szakaszhoz érkezett, amikor széles körben lehetőség nyílik a program tartalmával kapcsolatos véleménynyilvánításra. A kidolgozásáért felelős Programozó Bizottság koordinálásával elkészült az együttműködési program első tervezete, melynek tematikus célkitűzései és beruházási prioritásai az Európai Uniós rendeletekkel összhangban és a régió igényeit figyelembe véve lettek kiválasztva.

Ezúton kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy véleményükkel járuljanak hozzá a programozás folyamatához és tegyék meg észrevételeiket a program által támogatott négy tématerülethez. A program társadalmi konzultációjának részét képző elektronikus kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://survey.metis-vienna.eu/grafstat/formulare/consult/

A tervező szakértők a válaszokat ezen az online felületen várják angol nyelven 2014. június 16-ig. A teljes körű tájékozódás érdekében a linken elérhető honlapon megtalálják a program tervezetét más hasznos dokumentummal együtt.

A program széles körű tematikát ölel fel, ezért kérjük, hogy a kérdőív elején jelöljék meg szakterületüket, amely vonatkozásában a programtervezetet véleményezik. Kérjük, hogy ezután csak a szakterületre vonatkozó kérdéseket válaszolják meg.

Válaszaikat és észrevételeiket ezúton is köszönjük.

(Tervezéskoordinációért Felelős Államtitkárság)