Pályázati felhívások (frissítve:2014.03.21.)

Pályázati felhívás

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, Kalocsán és Tatán tárolt 58 darab belorusz- és lengyel gyártmányú T-72 típusú közepes harckocsit.

Eljárás azonosító: S14N03.

A pályázati biztosíték összege: 20 millió Ft, mely a vételárba beszámít.
Megtekintési lehetőség: 2014. április 9-11 és 16-17.
Ajánlattételi határidő: 2014. április 23-án 11 óra.

További részletes információ csatolva és a http://www.hmei.hu/hu/inkurrencia.html oldalon található.
A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” országos napilapban 2014. március 21-én megjelent.

_____________________________________________________

Pályázati felhívás

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, Kalocsán tárolt, 7 jegyzéken részletezett különféle hulladékokat-, vegyi anyagokat- , elhelyezési -, élelmezési- humán-, üzemanyagtechnikai-, vegyivédelmi-, gépjármű-technikai-, műszaki-technika-, fegyverzettechnikai-, műszaki haditechnikai- és ruházati szakanyagokat.

Eljárás azonosító: S14N01.
Megtekintési lehetőség: 2014. március 13 és 18.
Ajánlattételi határidő: 2014. március 21-én 11:00 órakor.

További részletes információ a csatolt Pályázati kiírásban és a http://www.hmei.hu/hu/inkurrencia.html oldalon található.
A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” országos napilapban 2014. február 21-én megjelent.
_________________________________

Pályázati felhívás
A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, Isaszegen tárolt, 4 jegyzéken részletezett különféle repülő-műszaki szakanyagokat (Mi8 helikopter- és An26 szállító repülőgép-alkatrészeket, hajtóműveket, reduktorokat, fődarabokat) és mintegy 30 tonna fa csomagolási hulladékot.

Eljárás azonosító: S13N19.

Ajánlattételi határidő: 2013. december 6-dika, 11:00 óra.

További részletes információ a csatolt fájlban és a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon található.
A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” országos napilapban 2013. november 7-én megjelent.
__________________________________________________________

EREDMÉNYHIRDETÉS

A HM Védelemgazdasági Hivatal a Honvédelmi Minisztérium megbízásból egyfordulós nyilvános pályázat útján 2013. július 5-ei ajánlattételi határidővel kiírt, a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, Kalocsán és Mezőfalván tárolt, honvédelmi célra felesleges különféle, 11 jegyzéken és mindösszesen több száz tételen felsorolt inkurrens eszközök és hulladékok (különféle gépjárműtechnikai eszközök-, műszaki eszközök-, élelmezéstechnikai és humán eszközök, ruházati anyagok, különféle hulladékok) értékesítési pályázati eljárását lefolytatta.

Az eljárás eredményét a csatolt pdf fájl tartalmazza.

_____________________________________________________________

Pályázati kiírás

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, 45 tételen felsorolt különféle repülőműszaki anyagokat és mintegy 30.000 kg fa csomagolási hulladékot.
Tárolási hely: MH Anyagellátó Raktárbázis Repülőműszaki Anyagraktár, Isaszeg

Az eljárás azonosítója: S13N14.
Ajánlattételi határidő: 2013. augusztus 9-én, 11:00 órakor.

További részletes információ a csatolt pdf fájlban és a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon található.

A pályázati felhívás a „Napi Gazdaság” napilap 2013. július 10-ei számában megjelent. Az értékesítési eljárásban kapcsolattartó: Varga Mihály (Tel: 431-2900/171 mellék)
_____________________________________________________________

PÁLYÁZATI KIÍRÁS-MÓDOSÍTÁS

A 2013. június 7-én közzétett „30.000 db 7,62 mm AK63D gépkarabély (fegyverládában, jegyzék szerint hiányos TASZT készlettel)” megnevezésű S13N11 azonosítójú nyilvános értékesítési eljárás feltételei (az értékesítésre kerülő gépkarabély-mennyiségi adatai) módosulnak.

További részletes információ a csatolt pdf fájlban és a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon található.

___________________________________________________________________

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, Tápiószecsőn tárolt 30.000 db 7,62 mm AK63D típusú gépkarabélyt (fegyverládában, jegyzék szerint hiányos TASZT készlettel)
Az eljárás azonosítója: S13N11.

Ajánlattételi határidő: 2013. július 08-án 13:00 óra.
További részletes információ a csatolt pdf fájlban és a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon található.

A részletes tájékoztató jegyzékenként bruttó 12.700 HUF vételáron megvásárolható.
A pályázati biztosíték összege 30.000.000 HUF, amely a vételárba beszámít.

Az értékesítési eljárásban kapcsolattartó: Bényei Zsolt (Tel: 431-2900/611 mellék)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, Kalocsán tárolt, 2 jegyzéken részletezett 11 darab különféle páncélos- és gépjárműtechnikai eszközt (harckocsi vontatók, teherautók).
Az eljárás azonosítója: S13N13.

Ajánlattételi határidő: 2013. július 08-án 11:00 óra.
 
További részletes információ a csatolt pdf fájlban és a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon található.

A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” országos napilapokban 2013. június 6-án megjelent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A HM Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal a Honvédelmi Minisztérium megbízásból egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, Mezőfalván és Kalocsán tárolt, honvédelmi célra felesleges különféle, mindösszesen több száz tételen felsorolt inkurrens eszközöket és hulladékokat (különféle gépjárműtechnikai eszközök-, műszaki eszközök-, élelmezéstechnikai és humán eszközök, ruházati anyagok, különféle hulladékok).

Ajánlattételi határidő: 2013. július 5-én 10:00 óra.
További részletes információ a csatolt pdf fájlban található.

A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a Napi Gazdaság és a Népszava országos napilapokban 2013. június 5-én megjelent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított, a Magyar Honvédség Honvédkórház Budapest, Tünde utcai telephelyén-, valamint a Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ Inkurrencia Raktárbázis Kalocsa, Foktői úti telephelyén tárolt, 26 tételen felsorolt különféle egészségügyi hulladékokat (Eljárás azonosító: S13N08).

Ajánlattételi határidő: 2013. június 17-én 13:00 óra.
További részletes információ a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon és a csatolt pdf fájlban található.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Honvédelmi Minisztérium nyilvános egyfordulós pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, 18 darab MIG-29B típusú-, 6 darab MIG-29UB típusú vadászrepülőgép (hajtóművekkel együtt) és a hozzájuk rendszeresített 21 db RD-33 típusú tartalékhajtómű, valamint 5 db L-39ZO típusú kiképző repülőgép megvásárlására. Az értékesítési eljárás során az eljárási cselekményeket lebonyolítóként a Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (a továbbiakban: HM El Zrt.) végzi.

További részletes információ a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon és a csatolt pdf fájlban található. A pályázattal kapcsolatos további információk kérhetők a HM El Zrt.-tői. (képviseli: Móró Lajos, vezérigazgató, 1101 Budapest, Salgótaijáni út 20. Fax: +36-1 275-0972). Az értékesítési eljárásban kapcsolattartó: Varga Mihály (Tel: Tel: 431-2900/171 mellék).
_________________________________________________

                                                     KORÁBBI PÁLYÁZATOK

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (HM EI Zrt.) a Honvédelmi Minisztérium megbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított különféle repülő-műszaki szakanyagokat és hulladékokat (MiG15-, MiG21-, MiG29 repülőgép- és Mi8 helikopterroncsokat, helikopter-forgószárnylapátokat, helikopter-hajtóműveket) . Eljárás azonosító: S13N05.

Ajánlattételi határidő: 2013. május 8-án 13 óra.

További részletes információ a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon és a csatolt pdf fájlban található. A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” napilapban és a HM EI Zrt. honlapján 2013. április 8-án megjelent.

________________________________________________________________

A HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. a Honvédelmi Minisztériummegbízásából egyfordulós nyilvános pályázat útján értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra feleslegesnek nyilvánított különféle fedélzeti (helikopter, repülőgépek) fegyvereket (Eljárás azonosító: S13N03).

Ajánlattételi határidő: 2013. április 8-án 13 óra.

További részletes információ a http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html oldalon és a csatolt pdf fájlban található.”

Az értékesítésre kerülő ingóságok adatait a részletes tájékoztató dokumentációja tartalmazza.
A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” napilapban 2013. március 6-án megjelent.

_________________________________________________________________

 • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével minimálár kitűzése nélkül, egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, Isaszegen tárolt, különféle hulladékokat (vashulladék, fémhulladék, vegyes fémhulladék, alumínium, textilhulladék, stb., mindösszesen mintegy 72.702 kg)
  Az értékesítésre kerülő ingóságok adatait a részletes tájékoztatók dokumentációi tartalmazzák.

  Az eljárás azonosítója: „S12N13”

  A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” napilapban és egyidejűleg a Megbízott honlapján (http://www.hmei.hu/hmeizrt_inkurrencia.html) megjelent.

  Ajánlattételi határidő 2013. január 28-án,13
  __________________________________________________________________
 • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével minimálár kitűzése nélkül, egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, kalocsai nyilvántartásban lévő de ténylegesen Mezőfalván és Kalocsán tárolt, különféle gumihulladékokat (használt gumiabroncsokat.)

  Az értékesítésre kerülő ingóságok adatait a részletes tájékoztatók dokumentációi tartalmazzák. A dokumentáció a Megbízottól 2012. szeptember 18-tól megvásárolható.
  Az eljárás jeligéje „Különféle gumihulladékok értékesítése”.

  Az eljárás azonosítója: „S12N08”

  A pályázattal kapcsolatos hirdetmény a „Napi Gazdaság” napilapban 2012. október 17-én megjelent.

  Ajánlattételi határidő 2012. november 16. 13 óra.
  _________________________________________________________________
 •  

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, különféle ingatlanokon tárolt, 5 jegyzéken részletezett különféle üzemanyagtechnikai szakanyagokat (kannák, marmonkannák, üzemanyagtartályok, acélhordók, olajszivattyúk, csővezetékek, üzemanyagkutak, üzemanyagszivattyúk, üzemanyagszállító gépkocsik, alkatrészek, stb.) és UAZ-469 típusú terepjáró személygépjárműveket. Vételi ajánlatot jegyzékenként külön-külön lehet tenni.
   Az értékesítésre kerülő ingóságok adatait a részletes tájékoztatók dokumentációi tartalmazzák. A dokumentáció a Megbízottól 2012. szeptember 18-tól megvásárolható.
   Az eljárás jeligéje „Különféle inkurrens üzemanyagtechnikai eszközök és anyagok, UAZ-469 terepjáró gépkocsik értékesítése”

   Az eljárás azonosítója: „S12N05”

   A pályázat beadási határideje 2012. október 29.

  ______________________________________________________

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, 8 jegyzéken részletezett különféle élelmezési anyagokat (vízszállító gépkocsik, hűtőgépek, mosogatógépek, burgonyahámozók, stb), műszaki-technikai eszközöket (gyalogsági ásók, álcázó festékek, álcahálók, gyakorló aknák, csákányok, stb), humán anyagokat (rádiós magnók, írásvetítők, videomagnók, DVD lejátszók, mikrofonok, stb), elektronikai anyagokat (irányszögmérők, áramforrás aggregátorok, stb), vegyivédelmi anyagokat (tűzoltó berendezések, mentesítő berendezések, mentesítő gépkocsik, szivattyú, meteorológiai eszközök, stb.), különféle hulladékokat. Vételi ajánlatot jegyzékenként külön-külön lehet tenni.
   (Pályázati felhívás)

  _____________________________________________________________

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, különféle ingatlanokon tárolt, 5 jegyzéken részletezett különféle üzemanyagtechnikai szakanyagokat (kannák, marmonkannák, üzemanyagtartályok, acélhordók, olajszivattyúk, csővezetékek, üzemanyagkutak, üzemanyagszivattyúk, üzemanyagszállító gépkocsik, alkatrészek, stb.) és UAZ-469 típusú terepjáró személygépjárműveket. Vételi ajánlatot jegyzékenként külön-külön lehet tenni.
   Az értékesítésre kerülő ingóságok adatait a részletes tájékoztatók dokumentációi tartalmazzák. A dokumentáció a Megbízottól 2012. szeptember 18-tól megvásárolható.
   Az eljárás jeligéje „Különféle inkurrens üzemanyagtechnikai eszközök és anyagok, UAZ-469 terepjáró gépkocsik értékesítése”

   Az eljárás azonosítója: „S12N05”

   A pályázat beadási határideje 2012. október 29.

  _________________________________________________________________

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő (Megbízó) a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (1101. Budapest, Salgótarjáni út 20., mint Megbízott) közreműködésével egyfordulós nyilvános pályázati eljárás keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges, 8 jegyzéken részletezett különféle élelmezési anyagokat (vízszállító gépkocsik, hűtőgépek, mosogatógépek, burgonyahámozók, stb), műszaki-technikai eszközöket (gyalogsági ásók, álcázó festékek, álcahálók, gyakorló aknák, csákányok, stb), humán anyagokat (rádiós magnók, írásvetítők, videomagnók, DVD lejátszók, mikrofonok, stb), elektronikai anyagokat (irányszögmérők, áramforrás aggregátorok, stb), vegyivédelmi anyagokat (tűzoltó berendezések, mentesítő berendezések, mentesítő gépkocsik, szivattyú, meteorológiai eszközök, stb.), különféle hulladékokat. Vételi ajánlatot jegyzékenként külön-külön lehet tenni.
   (Pályázati felhívás)

  Az eljárás jeligéje „Különféle inkurrens szakanyagok és hulladékok értékesítése”

  Az eljárás azonosítója: „S12N02”

  A pályázat beadási határideje 2012. szeptember 24.
  ________________________________________________________________

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő nyilvános pályázati keretében értékesíti a Táborfalván és Kalocsán tárolt, honvédelmi célra felesleges ruházati anyagokat (147+17 tétel). A pályázati felhívás a Napi Gazdaság folyóirat 2012. július 16-ai számában megjelent.

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

  A pályázat beadási határideje: 2012. augusztus 16.

  A PÁLYÁZAT EREDMÉNYE (közzétéve: 2012.08.23.)

  _______________________________________________________________

  • A Honvédelmi Minisztérium mint vagyonkezelő a Honvédelmi Minisztérium Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal közreműködésével egyfordulós nyilvános pályázat keretében értékesíti a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges különféle inkurrens harcanyagokat és ruházati szakanyagokat.

  „Inkurrens harcanyagok és ruházati szakanyagok értékesítése”

  Eljárás azonosító: Ink/012-NY-003/2012

  PÁLYÁZATI EREDMÉNY (megjelentetve: 2012.július 10.)

  • A HM Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal a Honvédelmi Minisztérium megbízásból egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, honvédelmi célra felesleges különféle élelmezési anyagok, műszaki-technikai eszközök és gépjárművek értékesítésére.

  Eljárás azonosító: Ink/007-NY-002/2012

  A PÁLYÁZAT EREDMÉNYE (Megjelentetve: 2012. április 24.)

  __________________________________________________________________

  • A HM Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal a Honvédelmi Minisztérium megbízásból 2012. január 27-én egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet a Magyar Állam tulajdonában, a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő, Nyírtelken, Táborfalván, Kálban és Pusztavacson tárolt összes honvédelmi célra felesleges harcanyag minimálár kitűzése nélkül történő értékesítésére.

   A PÁLYÁZATI EREDMÉNY (2012. március 19.)

  _________________________________________________________________

  • A HM Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal VOLHOV típusú rakéták és alkatelemeik megsemmisítése (4755 tétel) tárgyában hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárást hirdet. Az eljárással kapcsolatos dokumentum...

  (HM)