Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Megújul a kormany.hu

Kormányzat, 2014. június 6. 16:10

2014. június 6-án megalakult Magyarország Kormánya. Ennek megfelelően megújul a kormányzati honlap, a kormany.hu is. A legfrissebb hírek, fotók, videók, közérdekű adatok, közlemények változatlanul ezen az oldalon érhetők el. Az államtitkárok kinevezéséig azonban csak miniszteri szintű információk találhatók az egyes minisztériumi oldalakon.

A Szentszék Közép-Kelet Európára figyel

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2014. június 6. 16:04

A közép-kelet európai egyházak 80-as és 90-es években való szerepét, törekvéseit, kihívásait középpontba állító konferenciát szervezetek Pünkösd ünnepéhez közeledve a Vatikánban. Hölvényi György, egyházügyekért felelős államtitkár hivatali idejének utolsó napján tartott beszédet az eseményen.

Szekeres Pál kézbe vehette Aranyplakett kitüntetését

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság, 2014. június 6. 12:11

A mai napon vette át Szekeres Pál, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára a MEFS „Egyetemi sportért” Aranyplakett díját, amelyet az egyetemi sport elismerése és népszerűsítése terén végzett munkájáért kapott. Közlemény.

Megnyílt a magyar pavilon kiállítása a Velencei Építészeti Biennálén

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2014. június 5. 17:39

Az idei kiállítás az építés folyamatát, ember- és közösségformáló erejét, az épített környezetre tett hatását vizsgálja, ami jól kapcsolódik az idei Biennále központi témájához, a fundamentumok fontosságának hangsúlyozásához – mondta az idei Velencei Nemzetközi Építészeti Biennále magyar kiállítását megnyitó beszédében Hammerstein Judit, az EMMI kultúráért felelős helyettes államtitkára.

Balog Zoltán: mindig gondolni kell az 1920. június 4-én történtekre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 5. 10:08

Mindig emlékezni és gondolni kell az 1920. június 4-én történtekre - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Éltető hagyomány - Kárpát-medencei örökségünk című gálaműsor megnyitóján június4-én a budapesti Magyarság Házában, a nemzeti összetartozás napján.

Balog Zoltán: cél, hogy a nemzetiségi szószólók érdemi munkát tudjanak végezni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4. 17:33

A kormány érdeke is, hogy az áprilisban megválasztott nemzetiségi szószólók érdemi munkát tudjanak végezni, ezzel is segítve a kabinet munkáját - erről Balog Zoltán miniszterjelölt beszélt az Országgyűlés magyarországi nemzetiségek bizottsága előtt június 4-i meghallgatásán.

Balog Zoltán: a Miniszterelnökséghez kerül a nemzetpolitikai államtitkárság

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4. 14:05

A Miniszterelnökséghez kerül a nemzetpolitikai államtitkárság - jelentette be korábbi egyeztetésekre hivatkozva Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti összetartozás bizottságának június 4-i ülésén, miniszterjelölti meghallgatásán.

Balog Zoltán: önálló család- és ifjúságügyi államtitkárság lesz

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4. 11:11

Az Emberi Erőforrások Minisztériumán belül önálló család- és ifjúságügyi államtitkárság lesz és ide tartozik majd a drogellenes stratégia végrehajtása is - közölte Balog Zoltán miniszterjelölti meghallgatásán az Országgyűlés népjóléti bizottságának június 3-i ülésén.

Átadták a Jó tanuló, jó sportoló díjakat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. június 4. 15:13

Mintegy nyolcvanan részesültek elismerésben a Magyar Sport Házában abból a négyszáz fiatalból, akik kiérdemelték a "Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója 2013" díjat; nekik ünnepélyes keretek között Hoffmann Rózsa köznevelésért és Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár nyújtotta át szerdán az oklevelet.