Vidékfejlesztési Minisztérium, Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság

V. Németh Zsolt

vidékfejlesztésért felelős államtitkár

Felelősségi területek

Vidékfejlesztés, Falusi turizmus

Fotók

Sikeres Békés megyei magyar üzemekben járt V. Németh Zsolt

Sikeres Békés megyei magyar üzemekben járt V. Németh Zsolt2014. március 11.

Három Békés megyei, javarészt magyar tulajdonban lévő mezőgazdasági üzembe látogatott V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár.
Vásár(olj) Kanizsán termelői vásár és böllérfesztivál nyílt Nagykanizsán

Vásár(olj) Kanizsán termelői vásár és böllérfesztivál nyílt Nagykanizsán2014. március 8.

A kanizsai vásároknak nagy hagyománya van, ez adja a még fiatal termelői vásár, a Vásár(olj) Kanizsán! különleges hangulatát is – mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a vásár megnyitóján.
Télűző hagyományőrzés a Farsangi Vigadalmon

Télűző hagyományőrzés a Farsangi Vigadalmon2014. február 8.

A vidékfejlesztés nem merül ki az új eszközök beszerzésében, az infrastruktúra felújításában, a termőföld megvédésében vagy a tanyavilág támogatásában. Ezek nagyon fontos részét képezik a kormányzat és a tárca agrár- és vidékpolitikájának, ám a kultúra átörökítése éppen olyan fontos feladat számunkra – mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Millenárison megrendezett vigadalmon.
Virágzó vidékünk roadshow

Virágzó vidékünk roadshow2013. október 26.

Magyarország számára az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) folyó áron számolva mintegy 1400 milliárd forint európai uniós forrás érkezett a mezőgazdaság és a vidék fejlesztésére az év végével záruló programozási időszakban - közölte a szaktárca vidékfejlesztésért felelős államtitkára szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.