Vidékfejlesztési Minisztérium, Parlamenti Államtitkárság

Dr. Budai Gyula

parlamenti államtitkár

Fotók

Budai Gyula meglátogatta a kecskeméti Hírös Lovardát

Budai Gyula meglátogatta a kecskeméti Hírös Lovardát2014. február 19.

Hamarosan elkészül az a kormány előterjesztés, amely azt célozza, hogy 2014 szeptemberétől a jelenleginél több általános iskolában valósuljon meg a lovas-oktatás – mondta Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Kecskeméten. Budai Gyula és Dallos Gyula mesteredző, örökös magyar díjugrató bajnok a Bács-Kiskun megyei városban, a Hírös Lovardában egy tanrendi lovasórán vett részt.
Ajándékokat kaptak a bedegkéri óvodások

Ajándékokat kaptak a bedegkéri óvodások2013. december 18.

Bedegkérre látogatott és a község óvodásainak adott át ajándékokat a közelgő karácsonyi ünnep alkalmából Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.
Két év múlva átadják a Nemzeti Lovardát

Két év múlva átadják a Nemzeti Lovardát2013. november 11.

A Kincsem Nemzeti Lovas Program keretében jövő júliusban megkezdődik a Nemzeti Lovarda felújítása, és várhatóan 2015 első felében átadják a létesítményt - hangzott el a helyszínbejárással egybekötött pénteki sajtótájékoztatón.
Budai Gyula: Magyarországnak GMO-mentesnek kell lennie!

Budai Gyula: Magyarországnak GMO-mentesnek kell lennie!2012. november 15.

Magyarország elsők között mondott nemet a genetikailag módosított szervezetek (GMO) termelésbe vonására, és ez az álláspont nem változott: az országnak GMO-mentesnek kell lennie - mondta Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára csütörtökön Gödöllőn.