Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság

Farkas Imre

közigazgatási államtitkár

Videók

Újabb ivóvízminőség javító beruházás fejeződött be

Újabb ivóvízminőség javító beruházás fejeződött be2013. július 4.

Az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósult ivóvízminőség-javító beruházás projektzáró rendezvényét tartotta Bugyi Nagyközség 2013. július 4-én. Az ünnepélyes eseményen részt vett Csepreghy Nándor, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára is, aki köszöntőjében hangsúlyozta: a megfelelő ivóvízellátás feltételeinek megteremtése az ország minden településén elsődleges fontosságú kérdés.
Minden korábbinál magasabb kamattámogatás a Széchenyi Kártya Program fejlesztési hiteleihez

Minden korábbinál magasabb kamattámogatás a Széchenyi Kártya Program fejlesztési hiteleihez2013. május 10.

2013. május 1-jétől a Kormány 5 százalékra emelte a Széchenyi Beruházási Hitel, az uniós pályázatokhoz igényelhető Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel és Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel konstrukciókhoz biztosított kamattámogatást. A kedvezőbb finanszírozási lehetőségek hozzájárulhatnak a hazai kis- és középvállalkozások beruházási kedvének növeléséhez, ezzel támogatva a magyar gazdaság fejlődését. A jelenlegi jegybanki alapkamatét meghaladó mértékű kamattámogatásnak köszönhetően a magyarországi cégek kevesebb mint havi 0,4 százalékos kamattal juthatnak hitelhez a programban.
A Miskolc Televízió felvétele.
Idén is Bringázz a munkába!

Idén is Bringázz a munkába!2013. április 20.

Idén tavasszal is megrendezi a Magyar Kerékpárosklub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Bringázz a munkába! kampányt. A program céljairól Csepreghy Nándor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára beszélt a kormany.hu-nak.