Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Németh Lászlóné

nemzeti fejlesztési miniszter

Fotók

A Föld napján indult el a tavaszi Bringázz a munkába! kampány

A Föld napján indult el a tavaszi Bringázz a munkába! kampány2014. április 23.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Magyar Kerékpárosklubbal közös szervezésben 13. alkalommal indítja útjára a kerékpározást népszerűsítő kampányát, mely idén tavasszal április 22-én kezdődik és május 30-ig tart.
Egységes nemzet és akarat támogatta a 48-as forradalmat

Egységes nemzet és akarat támogatta a 48-as forradalmat2014. március 17.

Erőszaktól, vérontástól mentes forradalmunkat nem káosz, hanem legitim időszak követte, ami elvezetett az első szabad parlamenti választásokhoz – jelentette ki Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter 2014. március 15-én, Miskolcon.
Túlteljesített kibocsátás-csökkentés, fenntartható energiahatékonysági célok

Túlteljesített kibocsátás-csökkentés, fenntartható energiahatékonysági célok2014. március 12.

Hizó Ferenc, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg a tárca fővédnöksége alatt zajló 8. RENEXPO Nemzetközi energetikai szakkiállítást 2014. március 12-én, a budapesti SYMA Rendezvényközpontban. Fotó: Bartolf Ágnes
Újabb lépés a komfortosabb városi közlekedésért

Újabb lépés a komfortosabb városi közlekedésért2014. február 27.

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Kósa Lajos polgármester adta át az új, 2-es vonalon közlekedő villamosokat Debrecenben, 2014. február 26-án. A tárcavezető a Hajdú-Bihar megyei infrastrukturális fejlesztéseket összességükben is üdvözölte.
Megindult a termelés a Forest-Papír lábatlani üzemében

Megindult a termelés a Forest-Papír lábatlani üzemében2013. december 13.

Az Új Széchenyi Terv által támogatott beruházásban 2,5 milliárd forintból épített háztartáshigiéniai papírfeldolgozó üzemet a Forest-Papír Kft. Lábatlanban. A létesítményt Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára adta át 2013. december 13-án.
Felújították a legendás 424-es gőzmozdonyt

Felújították a legendás 424-es gőzmozdonyt2013. november 23.

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter mondott köszöntőt a MÁV Nosztalgia Kft. jövőre kilencvenéves 424-es gőzmozdonyának és két személykocsijának felújítása alkalmából rendezett ünnepségen 2013. november 22-én, Budapesten.
Mintegy négyszáz család megélhetése válik könnyebbé Rákosmentén

Mintegy négyszáz család megélhetése válik könnyebbé Rákosmentén2013. október 25.

Németh Lászlóné fejlesztési miniszter és Riz Levente polgármester adta át a tizenhetedik kerületi Fő tér mellett álló tízemeletes társasházak energetikai korszerűsítését 2013. október 25-én, Budapesten. Az Új Széchenyi Terv támogatásával hat, összesen közel 400 lakásos lakótelepi panelépületen cserélték ki a nyílászárókat, szigetelték, festették újra a homlokzatokat, akadálymentesítették a bejáratokat összesen 531 millió forintból.
Családi programokkal készül a fejlesztési tárca a Fővárosi Autómentes Napra

Családi programokkal készül a fejlesztési tárca a Fővárosi Autómentes Napra2013. szeptember 20.

Budapest Főváros és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. szervezésében idén is megtartják az Európai Mobilitási Hét záróeseményeként a Fővárosi Autómentes Napot a forgalom elől elzárt Andrássy úton, 2013. szeptember 22-én. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – mint az egyhetes kampány nemzeti koordinátora – önálló standon várja az érdeklődőket családi és környezettudatos közlekedésre buzdító programokkal. (Fotók: Bartolf Ágnes)
Országos bányásznap Gyöngyösön

Országos bányásznap Gyöngyösön2013. augusztus 29.

Az ipari termelés és a bányászat fontosságáról beszélt a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön Gyöngyösön, a 63. országos bányásznap központi ünnepségén.
Átadták az e-útdíj rendszer ellenőrző járműveit

Átadták az e-útdíj rendszer ellenőrző járműveit2013. június 21.

Az e-útdíj rendszerben az autópályakezelő 45 új mobil ellenőrző egysége segíti majd a díjköteles úthálózat folyamatos ellenőrzését, a hatósági feladatok támogatását. A jogosulatlan úthasználókkal szembeni fellépés a rendőrség feladata lesz, a szervezet ennek érdekében 50 mobil bírságoló egységet kapott. A járműveket 2013. június 21-én adták át Budapesten.