Nemzetgazdasági Minisztérium

Varga Mihály

nemzetgazdasági miniszter

Találatok száma:

Hírek

Megalakult a harmadik Orbán-kormány

Kormányzat, 2014. június 6. 9:36

Kinevezte Orbán Viktor harmadik kormányának minisztereit a köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új, a rendszerváltás utáni tizedik kabinet.

A növekedésre kell koncentrálnunk

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. június 3. 13:13

A növekedésnek, a munkahelyteremtésnek és a versenyképességnek kell meghatároznia a magyar gazdaságpolitikát a következő egy-másfél évben - mondta miniszterjelölti meghallgatásán Varga Mihály kedden az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságában.

Varga: célunk, hogy a növekedés kiterjedtebb, stabilabb legyen

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. június 3. 12:00

A cél az, hogy a gazdasági növekedés kiterjedtebb, stabilabb legyen, tovább bővüljön a munkahelyek száma, az ország gazdaságának versenyképessége jobb legyen - mondta Varga Mihály az Országgyűlés költségvetési bizottságának keddi ülésén, amelyen a képviselők 10 igen, 3 nem szavazattal támogatták nemzetgazdasági miniszterré történő kinevezését. Előzőleg a vállalkozásfejlesztési bizottság 6 igen és 4 nem szavazat mellett támogatta a jelöltet. A gazdasági bizottság Varga Mihály miniszterré történő kinevezését 10 igen, 3 tartózkodás és 1 nem szavazat mellett támogatta.

Kazahsztán Magyarország stratégiai partnere a közép-ázsiai térségben

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. június 2. 14:43

Kazahsztán Magyarország stratégiai partnere a közép-ázsiai térségben - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar-Kazah Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság negyedik ülését követő sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Magasabb növekedési pályára kell állítanunk a magyar gazdaságot

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. június 2. 12:03

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a legfontosabb feladat most megtalálni azokat a pontokat, amelyekkel a magyar gazdaság magasabb növekedési szintre tud állni.

Energetikai korszerűsítés indul több óbudai közintézményben

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. május 22. 19:30

Megkezdődik két általános iskola, egy bölcsőde és egy óvoda energetikai korszerűsítése Óbudán, a projekt nyitórendezvényét csütörtökön tartották a részt vevő intézmények egyikében, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában.

Nyugodt építkezésre készülünk

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. május 22. 17:00

A kormány júniusi megalakulásáig előkészítjük azokat a lépéseket, amelyek a következő négy évben meghatározzák a gazdaságpolitikánkat - mondta Varga Mihály a Joint Venture Szövetség éves Közgyűlésén, Budapesten.

EXIM Mikrohitel Kártya az exportáló kkv-k számára

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. május 22. 11:37

EXIM Mikrohitel Kártyát vezet be a Nemzetgazdasági Minisztérium az Eximbank közreműködésével az exportáló, vagy exportőrnek beszállító hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón.

Varga Mihály is feladta az adóbevallását

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. május 20. 17:05

Éjfélkor lejár a személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének határideje. A nemzetgazdasági miniszter ma délelőtt adta fel a postán a bevallását.

Az országnak nemcsak termelési, hanem innovációs központtá is kell válnia

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. május 20. 13:09

Magyarországnak nemcsak Közép-Kelet-Európa termelési, hanem innovációs központjává is kell válnia, ehhez a kormány minden támogatást megad - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden Budapesten, a Magyar Innovációs Szövetség közgyűlésén.