Miniszterelnökség

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma:

Hírek

Néppárti kormányzás, a nagy tettek korszaka jön

Miniszterelnökség, 2014. június 6. 11:35

A következő négy év a nagy tettek korszaka lesz Orbán Viktor miniszterelnök szerint, aki pénteken a parlamentben bemutatta harmadik kormánya tagjait. A kormányfő felszólalásában néppárti kormányzást tűzött célul, miniszterei iránytűjének pedig a hazaszeretetet, az alázatot és a szolgálatot határozta meg.

Megalakult a harmadik Orbán-kormány

Kormányzat, 2014. június 6. 9:36

Kinevezte Orbán Viktor harmadik kormányának minisztereit a köztársasági elnök pénteken Budapesten, ezzel megalakult az új, a rendszerváltás utáni tizedik kabinet.

Moldovai gratuláció Orbán Viktornak az újbóli kormányalakításhoz

Miniszterelnökség, 2014. június 4. 13:12

Iurie Leanca moldovai kormányfő levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy újból ő alakíthat kormányt Magyarországon - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán az MTI-vel.

Orbán Viktor válaszlevelet küldött az amerikai zsidó képviselőknek

Miniszterelnökség, 2014. június 4. 11:31

Szabadságunk elvesztésének fájdalma vezeti a budapesti Szabadság téri emlékmű felállítóit – írta Orbán Viktor kormányfő abban a válaszlevélben, amelyet harminc zsidó származású amerikai képviselőnek küldött, és amelyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el szerdán az MTI-hez.

A nyugati integráció és a keleti nyitás együtt lehet sikeres

Miniszterelnökség, 2014. június 3. 11:25

A nyugati integráció és a keleti nyitás együtt teheti sikeressé Magyarországot – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő kedden Budapesten, miután tárgyalt Karim Maszimov kazah miniszterelnökkel.

Felavatták Puskás Ferenc emléktábláját a Panathinaikosz stadionjában

Miniszterelnökség, 2014. június 2. 20:04

Az 1971-es Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK) döntőjének 43. évfordulóján a Panathinaikosz labdarúgócsapatának stadionjában felavatták Puskás Ferencnek, a klub egykori sikeredzőjének, az Aranycsapat legendás kapitányának emléktábláját.

Orbán Viktor Athénban a görög miniszterelnökkel tárgyalt

Miniszterelnökség, 2014. június 2. 15:30

Az Európai Unió versenyképessé tételéről, a gazdasági növekedésről és a munkahelyteremtésről tárgyalt Orbán Viktor kormányfő Athénban hétfőn, amikor hivatalában meglátogatta az EU soros elnökségét betöltő Görögország miniszterelnökét, Antonisz Szamaraszt - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.

Megnevezte miniszterjelöltjeit Orbán Viktor

Miniszterelnökség, 2014. május 29. 16:01

A dokumentumot Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatta el csütörtökön az MTI-hez.

Szerbia megköszönte Magyarországnak a védekezésben nyújtott segítséget

Miniszterelnökség, 2014. május 28. 14:00

Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök levélben köszönte meg Orbán Viktor kormányfőnek a szerbiai árvizek elleni védekezésben nyújtott magyar segítséget - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán az MTI-vel.

Messze vannak még a személyi kérdések

Miniszterelnökség, 2014. május 27. 19:22

A személyi kérdések még távoliak, most az Európai Unió vezetőinek nem személyi döntéseket kell hozniuk, hanem Európa következő 4-5 évéről kell dönteniük - fogalmazott Orbán Viktor Brüsszelben az uniós országok állam-, illetve kormányfői kötetlen vacsorája előtt az MTI-nek arra a kérdésére, hogy kit látna szívesen az Európai Bizottság élén.