Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Közigazgatási Államtitkárság

dr. Biró Marcell

közigazgatási államtitkár

Videók

Meg kell becsülni Magyarország kiválóságait

Meg kell becsülni Magyarország kiválóságait2014. április 3.

Meg kell becsülni Magyarország kiválóságait, a jó állam pedig ahhoz is hozzájárul, hogy a tehetséges kutatók és hallgatók a nemzetgazdaság szempontjából is eredményesen tevékenykedjenek - mondta Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára csütörtökön Budapesten.
Magyar Intézet nyílik Isztambulban

Magyar Intézet nyílik Isztambulban2013. október 9.

A kormány döntött arról, hogy Magyar Intézetet nyit Törökországban, amely politikailag és gazdaságilag kiemelten fontos stratégiai partnere hazánknak.
Helyes, hogy újból van közigazgatási államtitkár

Helyes, hogy újból van közigazgatási államtitkár2013. október 3.

Az elmúlt három és fél év tapasztalatai azt mutatják, helyes döntés volt a közigazgatási államtitkári funkció és a közigazgatási államtitkári értekezlet újbóli létrehozása – jelentette ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a testület csütörtöki szegedi kihelyezett ülése utáni sajtótájékoztatón.
KIM: teljesítményközpontú közigazgatás a cél

KIM: teljesítményközpontú közigazgatás a cél2013. szeptember 30.

Teljesítményközpontú közigazgatás kiépítése a cél, ennek pedig lényeges eleme a teljesítmény értékelése - mondta Biró Marcell, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közigazgatási államtitkára hétfőn Budapesten.
Rendszeres szakmai képzéseken vehetnek részt a közszolgálati tisztviselők

Rendszeres szakmai képzéseken vehetnek részt a közszolgálati tisztviselők2012. október 7.

Nem érne véget az iskolapaddal a közszolgálati tisztviselők képzése – a Kormány a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Programmal összhangban nagyobb hangsúlyt fektetne a közigazgatásban dolgozók képzésre. A rendszeresen felfrissített tudás és az új szakmai ismeretek megszerzése javítja a közszolgálatban dolgozók felkészültségét, motivációját és jelentősen segítheti őket egy sikeres szakmai életpályában, másrészt a közigazgatás egészének teljesítményét is javítja. Közlemény.