RSS feliratkozás

Fotók

Esküt tettek az EMMI új helyettes államtitkárai

Esküt tettek az EMMI új helyettes államtitkárai2014. július 14.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterének javaslatára Orbán Viktor miniszterelnök július 1-jei hatállyal az Emberi Erőforrások Minisztériuma helyettes államtitkárává nevezte ki dr. Deák Imrét, Fűrész Tündét, Hegyi Lászlót, Langerné Victor Katalint, Nyitrai Imrét, Pölöskei Gábornét, Dr. Borókainé dr. Vajdovits Évát és Prőhle Gergelyt. Az állami vezetők hétfőn tettek esküt Budapesten.
Németh Zsolt: Az EU bővítése végső soron egy béke projekt

Németh Zsolt: Az EU bővítése végső soron egy béke projekt2014. június 4.

A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Közép-Európai Kezdeményezés (KEK) külügyminisztereinek éves konferenciáján, Bécsben.
A kazah miniszterelnök budapesti látogatása

A kazah miniszterelnök budapesti látogatása2014. június 3.

A nyugati integráció és a keleti nyitás együtt teheti sikeressé Magyarországot – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő kedden Budapesten, miután tárgyalt Karim Maszimov kazah miniszterelnökkel.
Megnyílt a szentendrei Czóbel-kiállítás

Megnyílt a szentendrei Czóbel-kiállítás2014. június 2.

Czóbel Béla több mint hetven évet átívelő életművét csaknem 200 festményen keresztül bemutató tárlatot nyitott meg ma a szentendrei MűvészetMalomban Hammerstein Judit, az EMMI kultúráért felelős helyettes államtitkára Ilan Mor izraeli és Roland Galharague francia nagykövet jelenlétében.
Első alkalommal rendezik meg a Magyar Régészet Napját

Első alkalommal rendezik meg a Magyar Régészet Napját2014. június 2.

Támogatjuk a Magyar Régész Szövetség kezdeményezését, hogy mindenki részt vehessen az ország múltjának megismerésében - mondta Pintér Sándor belügyminiszter az első alkalommal megrendezett Magyar Régészet Napja programsorozat megnyitóján pénteken az Aquincumi Múzeumban.
Biztos kezdet gyerekház nyílt a Freskófaluban

Biztos kezdet gyerekház nyílt a Freskófaluban2014. május 29.

Garai Péter, az EMMI társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg csütörtökön a Freskófaluként ismert Bódvalenke Biztos Kezdet Gyerekházát. Jelenleg az országban több mint 110 településen található gyerekház.
Ökoturisztikai sétányt avattak a Baláta-tavon

Ökoturisztikai sétányt avattak a Baláta-tavon2014. május 28.

Belső-Somogy élővilágát bemutató 600 méter hosszú ökoturisztikai sétányt avattak kedden a Kaszó Zrt.-hez tartozó fokozottan védett Baláta-tavon.
Szennyvízelvezető-rendszert avattak Vácszentlászlón

Szennyvízelvezető-rendszert avattak Vácszentlászlón2014. május 27.

Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár köszöntőt mondott a "Vácszentlászló Agglomeráció - Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok Szennyvíz Elvezetése és Tisztítása" elnevezésű rendezvényen.
Szakképzett munkaerő nélkül nem lehet sikeres az ország

Szakképzett munkaerő nélkül nem lehet sikeres az ország2014. május 22.

Szakképzett munkaerő nélkül nem lehet és nem is lesz sikeres az ország, ezért fontos, hogy a szakképzésben és felnőttképzésben elindított változások folytatódjanak – jelentette ki a mezőgazdasági gépeket gyártó CLAAS Hungaria Kft. tanműhelyének csütörtöki átadó ünnepségén a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára Törökszentmiklóson.
Komoly árhullám vonul le a Rábán

Komoly árhullám vonul le a Rábán2014. május 15.

Komoly árhullám vonul le a Rábán, lakott területek és termőföldek is veszélyben vannak, de beindult az árvízi védekezés is, aminek köszönhetően eddig sikerült megvédeni a belterületeket, az árterületen lévő szántóföldek és melléképületek azonban víz alá kerültek - mondta Körmenden a vidékfejlesztési miniszter, aki szerdán a helyszínen tájékozódott az árvízi védekezésről.
Megkezdődött Közép-Európa legjelentősebb kül- és biztonságpolitikai fóruma Pozsonyban

Megkezdődött Közép-Európa legjelentősebb kül- és biztonságpolitikai fóruma Pozsonyban2014. május 14.

Miroslav Lajcák szlovák és Martonyi János magyar külügyminiszter üdvözlő beszédeivel 2014. május 14-én délután hivatalosan is megnyílt Pozsonyban Közép-Európa legjelentősebb kül- és biztonságpolitikai fóruma, a Globsec, amelynek első tanácskozásai már a reggeli órákban megkezdődtek.
Átadták Budapest első, tanyasi termékeket árusító piacát

Átadták Budapest első, tanyasi termékeket árusító piacát2014. május 14.

Átadták a főváros első, a hét hat napján tanyasi termékeket árusító piacát szerdán Budapesten a belvárosban, a Hold utcában. A felújított vásárcsarnokot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Rogán Antal (Fidesz-KDNP), Budapest V. kerületének polgármestere adta át hivatalosan rendeltetésének.
Újraválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

Újraválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort2014. május 10.

Az Országgyűlés szombaton újraválasztotta miniszterelnöknek Orbán Viktort, aki letette hivatali esküjét, majd beszédet mondott.
Kontrát Károly köszöntötte Göröcs Jánost

Kontrát Károly köszöntötte Göröcs Jánost2014. május 9.

Göröcs János világhírű labdarúgónkat, az Újpesti Dózsa örökös bajnokát, nyugalmazott rendőr őrnagyot 75. születésnapja alkalmából a Belügyminisztérium nevében Kontrát Károly parlamenti államtitkár köszöntötte.