Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság

Doncsev András

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Videók

Megnyílt a Bűvösvölgy, az NMHH médiaértés-oktató központja

Megnyílt a Bűvösvölgy, az NMHH médiaértés-oktató központja2014. május 15.

Megnyílt a Bűvösvölgy, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiaértés-oktató központja csütörtökön Budapesten.
Felzárkózás-politikai nemzetközi konferencia kezdődött Budapesten

Felzárkózás-politikai nemzetközi konferencia kezdődött Budapesten2014. február 27.

A második Orbán-kormány sok területen paradigmaváltással felérő új kormányzati szerkezetben és felfogásban látott munkához 2010-ben. A rendszerváltozás óta nem volt rá példa, hogy a legelesettebbek felzárkózásának ügyét egy kormány ennyire egyértelműen és elkötelezetten vállalta volna fel - mondta megnyitó beszédében Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az „Egymásra utalva” című konferencián, csütörtökön a Budapest Bálnában.
A szabadság szeretete a többi közösség szeretete

A szabadság szeretete a többi közösség szeretete2013. december 8.

A nemzetiségek jogait biztosító törvény és az országgyűlés képviselet csak akkor igazán érték, ha olyan többségi társadalom áll mögötte, amelyikben származástól függetlenül mindig otthonra és megbecsültségre lel - mondta Doncsev András vasárnap Budapesten, a Nemzetiségi Gálán.
Doncsev András nyitotta meg az AmCham Első Nyelvi Nagyköveti Csúcstalálkozóját

Doncsev András nyitotta meg az AmCham Első Nyelvi Nagyköveti Csúcstalálkozóját 2013. október 16.

Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára nyitotta meg az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Első Nyelvi Nagyköveti Csúcstalálkozóját.
Emlékezés a roma holokausztra

Emlékezés a roma holokausztra2013. augusztus 2.

Az emlékezet nem csak hűség a múlthoz, de kötelesség is a jelenben. A közös emlékezés nem csak a totalitárius országokban volt veszélyben, hiszen a kor, amiben élünk, immár nem eltörölni akarja az emlékezetet, hanem elsorvasztani – mondta Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a mai napon a Pharrajimos, a Roma Holokauszt Emléknapján a Holokauszt Emlékközpontban Budapesten.