Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság

Dr. Kontrát Károly

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

Videók

Kiállítás az árvízi védekezésről

Kiállítás az árvízi védekezésről 2014. június 5.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára megnyitotta a 2013. évi dunai árvízi védekezés évfordulója alkalmából tartandó kiállítást.
Nagyobb biztonságban élhetnek ma az emberek

Nagyobb biztonságban élhetnek ma az emberek2014. március 25.

A kormány intézkedéseinek eredményeként ma nagyobb biztonságban élhetnek az emberek Magyarországon, mint korábban - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten az új csepeli körzeti megbízotti iroda átadása alkalmából.
Jelentősen nőtt a katasztrófavédelem elismertsége

Jelentősen nőtt a katasztrófavédelem elismertsége 2014. február 7.

Bakondi György az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) évértékelő értekezletén úgy vélekedett, hogy eredményeiket a társadalom is értékeli, hiszen a közvélemény-kutatások szerint jelentősen nőtt a katasztrófavédelem elismertsége. Ennek is köszönhető, hogy egyre több önkéntes segíti a tevékenységüket, ami különösen a nyári dunai árvíznél volt megfigyelhető.
Nőtt a katasztrófavédelem elismertsége

Nőtt a katasztrófavédelem elismertsége 2014. február 7.

A katasztrófavédelem elismertsége azért is nőtt, mert a bajbajutottak tapasztalják, hogy a szervezet munkatársai azonnal segítenek - jelentette ki Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) évértékelő értekezletén.
A rendőrség elérte a kitűzött célokat

A rendőrség elérte a kitűzött célokat2014. február 5.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány a rendőrség 2013. évi tevékenységét értékelve azt hangsúlyozta: az Országos Rendőr-főkapitányság és az alárendelt szervei megvalósították a szervezet részére meghatározott feladatokat és elérték a kitűzött célokat.
A rendőrség visszaszerezte a közbizalmat

A rendőrség visszaszerezte a közbizalmat2014. február 5.

A rendőrség visszaszerezte a közbizalmat - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a rendőrség múlt évi tevékenységét értékelő értekezleten, szerdán Budapesten.
Az év végig hatszázzal nő a határrendészek száma

Az év végig hatszázzal nő a határrendészek száma2013. november 17.

Az év végig hatszázra nő a határrendészek száma, akiket folyamatosan képeznek ki és állítják őket szolgálatba - mondta Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár vasárnap Balatonalmádiban, az épülő új rendőrkapitányság épülete előtt tartott sajtótájékoztatón.
Új körzeti megbízotti iroda nyílt Ferencvárosban

Új körzeti megbízotti iroda nyílt Ferencvárosban2013. október 10.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára körzeti megbízotti irodát adott át a ferencvárosi Gát utcában.
Átadták Kiskunlacháza új rendőrőrsét

Átadták Kiskunlacháza új rendőrőrsét2013. június 6.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, dr. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, dr. Mihály István, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Pánczél Károly országgyűlési képviselő és dr. Répás József polgármester átadta Kiskunlacháza új rendőrőrsét.
Kontrát Károly összekötő utat adott át Nyárádon

Kontrát Károly összekötő utat adott át Nyárádon2013. május 30.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára átadta a Nyárád-Kispodárpuszta-Nagyalásony-Dáka-Pápasalamon összekötő út II. ütemét. A Pápa Városi Televízió felvétele.
Hajléktalangondozó központot adtak át Budapesten

Hajléktalangondozó központot adtak át Budapesten2012. október 5.

Átadták a Szabolcs utcai hajléktalangondozó központot pénteken a fővárosban, az épületben egészségügyi és idős hajléktalanokat ellátó egység is helyet kapott.
Új laktanyát kaptak a balatonfüredi tűzoltók

Új laktanyát kaptak a balatonfüredi tűzoltók 2012. szeptember 14.

A biztonság, a rend a legfontosabb közösségi érték, amelynek védelme nemzeti ügy, és amelynek feltételeit a kormány biztosítja - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltóság új épületének avatásán.