Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság

Dr. Kontrát Károly

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkárság

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Fotókiállítással emlékeznek a tavaly történtekre

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. június 5. 17:03

A tavaly nyári árvíz idején készült fotók kiállításával állít emléket a Belügyminisztérium és a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma a védekezésnek.

Rendőröket és tűzoltókat köszöntöttek a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. április 25. 12:59

A rendőrök és tűzoltók példamutatása a társadalom számára ugyanolyan értékes, mint amilyen Szent Györgyé és Szent Flóriáné volt csaknem kétezer éve - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a rendőrség napja és a tűzoltóság napja alkalmából tartott minisztériumi ünnepségen pénteken Budapesten.

Május közepén átadják a Balatonalmádi Rendőrkapitányság új épületét

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. április 2. 18:01

Az újonnan felépítendő kapitányság a kormány 600 millió forintos támogatásából valósul meg - mondta az építés alatt álló Balatonalmádi Rendőrkapitányság bejárásán Kontrát Károly államtitkár.

Nagyobb biztonságban élhetnek ma az emberek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. március 25. 10:50

A kormány intézkedéseinek eredményeként ma nagyobb biztonságban élhetnek az emberek Magyarországon, mint korábban - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten az új csepeli körzeti megbízotti iroda átadása alkalmából.

A biztonság az egyik legfontosabb érték

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. március 20. 12:26

A mai világban a rend, a biztonság az egyik legfontosabb közösségi érték - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a Tolna megyei Tamásiban.

Kontrát Károly erdei iskolát adott át Várpalotán

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. március 10. 15:45

Átadták a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Zöld tanoda elnevezésű erdei iskoláját hétfőn Várpalotán. A bruttó 80 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően több mint kétezer gyerek ismerkedhet meg közelebbről a természettel.

Nőtt a katasztrófavédelem elismertsége

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. február 7. 14:05

A katasztrófavédelem elismertsége azért is nőtt, mert a bajbajutottak tapasztalják, hogy a szervezet munkatársai azonnal segítenek - jelentette ki Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) évértékelő értekezletén.

A választás tétje a családi terhek további csökkentése

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. február 6. 20:32

A választás tétje, hogy tovább csökkenthessük a családok terheit, tovább építhessük Magyarországot - mondta Kontrát Károly államtitkár az esztergomi sportcsarnokban tartott telt házas rezsifórumon csütörtök este.

A rendőrség visszaszerezte a közbizalmat

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. február 5. 12:20

A rendőrség visszaszerezte a közbizalmat - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a rendőrség múlt évi tevékenységét értékelő értekezleten, szerdán Budapesten.

Polgárőrök munkáját ismerték el országos szervezetek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2013. december 20. 12:48

Harminchat polgárőr idei munkáját ismerte el a Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, illetve az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) pénteken Budapesten.