Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság

Tállai András

önkormányzati államtitkár

Vezető hírek

Százhetvenhét településen építenek ki kamerarendszert

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. június 5. 11:42

Százhetvenhét településen építenek ki térfigyelő kamerarendszert a következő hónapokban, 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Magyarország megvédte magát az unióval vívott harcban

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. május 15. 20:55

Az elmúlt négy évben Magyarország megvédte magát az Európai Unióval vívott harcban – mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtökön Kunszentmiklóson, a kormánypártok kampánygyűlésén. Tállai András hangsúlyozta: a harc egyértelműen Magyarország győzelmével ért véget.

Újabb 38 önkormányzat kap fejlesztési támogatást

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. március 25. 10:01

Újabb 38 önkormányzat részesül fejlesztési támogatásban azok közül, amelyek nem vettek részt az állami adósságkonszolidációban. Az érintett, kétezer lakosnál népesebb települések a belügyminiszter döntése nyomán 3,4 milliárd forintot kapnak - mondta Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.

Mintegy 9 milliárdot kap fejlesztési támogatásra 1017 önkormányzat

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. március 20. 12:17

Mintegy 9 milliárd forint fejlesztési támogatásban részesül 1017 - kétezer lélekszám alatti - település - közölte a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján. Rövidhír.

Fejlesztik az egri és a mezőkövesdi kórházat

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. március 11. 14:21

Uniós és állami forrásból több mint félmilliárd forintból fejlesztik az egri Markhot Ferenc kórház járóbeteg-ellátását, valamint az intézmény mezőkövesdi belgyógyászati tömbjét - hangzott el kedden egy mezőkövesdi sajtótájékoztatón.

Pénteken lezárul az állami adósságátvállalás folyamata

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. február 27. 11:58

Pénteken lezárul az állami adósságátvállalás folyamata, március 1-jén új élet kezdődik az önkormányzatoknál - jelentette be Tállai András csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Már jelentkezhetnek a jól gazdálkodó önkormányzatok fejlesztési támogatásra

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. február 20. 17:06

Március 6-áig jelentkezhetnek fejlesztési támogatásra azok az önkormányzatok, amelyek jó gazdálkodásuk következtében kimaradtak az állami adósságátvállalásból – mondta Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.

Négy év alatt 50 milliárd forintot kapnak a jól gazdálkodó önkormányzatok

Kormányzat, 2014. február 5. 14:39

Négy év alatt 50 milliárd forintban részesíti az állam a jól gazdálkodó önkormányzatokat - jelentette be a kormány szerdai döntését Tállai András önkormányzati államtitkár Budapesten.

Tovább nő a közbiztonság Mezőkövesden

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. január 31. 9:02

Az elmúlt négy évben a rendőrség visszanyerte a lakosság bizalmát – mondta Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára Mezőkövesden, a település térfigyelő rendszerének ünnepélyes átadásán.