Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság

Dr. Felkai László

közigazgatási államtitkár

Videók

Átadták a Schönvisner- és Forster Gyula-díjakat

Átadták a Schönvisner- és Forster Gyula-díjakat2014. április 18.

Budapest, 2014. április 18., péntek (MTI) - Winkler Barnabás vehette át a műemlékvédelmi Forster Gyula-, Horváth Ferenc pedig a régészeti örökségvédelemért járó Schönvisner István-díjat a műemléki világnap alkalmából, pénteken a Belügyminisztériumban (BM).
Kilencszeresére nőtt tavaly a menedékjogi kérelmek száma

Kilencszeresére nőtt tavaly a menedékjogi kérelmek száma2014. február 4.

Felkai László, a Belügyminisztérium államtitkára arról beszélt, hogy szerinte nincs megoldva a menekültügyi kérdés az Európai Unióban. Emlékeztetett: az unióban is választás lesz idén, emiatt őszig biztosan nem derül ki, hogy változik-e az unió hozzáállása a menekültügyhöz. Addig várakozásai szerint növekedni fog a migránsok száma.
Száz férőhellyel bővült a Gyorskocsi utcai börtön

Száz férőhellyel bővült a Gyorskocsi utcai börtön2013. december 18.

Százzal több fogvatartottat tudnak elhelyezni mostantól a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Gyorskocsi utcai börtönében.
Átadták a 2013. évi Kós Károly-díjakat

Átadták a 2013. évi Kós Károly-díjakat 2013. december 16.

Pintér Sándor belügyminiszter Kós Károly-díjakat adományozott az építész születésnapjának 130. évfordulója alkalmából. Az elismeréseket Felkai László közigazgatási államtitkár adta át. A két díjazott 2013-ban a Magyar Zarándokút Egyesület építész csoportja és a CompArt Stúdió Kft. lett.
A terrorizmus Rubik-kockája

A terrorizmus Rubik-kockája2013. szeptember 30.

A terrorizmus Rubik-kockája, avagy a fenyegetések komplex megközelítése címmel rendezett nemzetközi tudományos-szakmai konferenciát a Belügyi Tudományos Tanács. A rendezvényt Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára nyitotta meg.
Jelentős az önkormányztaok érdeklődése a közfoglalkoztatás iránt

Jelentős az önkormányztaok érdeklődése a közfoglalkoztatás iránt2013. május 7.

Felkai László BM közigazgatási államtitkár és Czomba Sándor NGM foglalkoztatáspolitikai államtitkár sajtótájékoztatón beszélt a közfoglalkoztatásról.