Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság

Dr. Hoffmann Imre

közfoglalkoztatásért és vízügyért felelős helyettes államtitkár

Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság

Vezető hírek

Kulturális közfoglalkoztatási programot indít a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2013. november 7. 14:58

Négyezer fő részvételével, 2,5 milliárd forintos kerettel indul a hazai települések harmadát érintő, kulturális közfoglalkoztatási program novemberben.

Közfoglalkoztatási kiállítás nyílt Békéscsabán

Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság, 2013. szeptember 26. 15:21

Konferenciával egybekötött közfoglalkoztatási kiállítás nyílt csütörtökön Békéscsabán a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szervezésében: 54 település mutatja be a közfoglalkoztatás keretében előállított mezőgazdasági és ipari termékeit.

Az árvízi védekezésben részt vevő települések a vis maior keretből kaphatnak támogatást

Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság, 2013. június 21. 12:23

Akár az árvízi védekezés teljes költségét megkaphatják a vis maior keretből a Duna áradása által érintett települések, amelyek területén a veszélyhelyzet időszakában árvízi károk keletkeztek - mondta Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási helyettes államtitkára a parlament fogyasztóvédelmi bizottságának ülésén.

A közfoglalkoztatásnak képzéssel kell együtt járnia

Belügyminisztérium, 2013. május 7. 13:45

A belügyminiszter szerint a közfoglalkoztatási programok képzésekkel együtt képesek arra, hogy a munkanélkülieket visszavezessék a versenyszférába. Pintér Sándor erről a tárca keddi budapesti, a közfoglalkoztatásról szóló nemzetközi konferenciáján beszélt.

Minden feltétel adott a szakszerű védekezéshez a gyors lefolyású árvizek ellen

Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság, 2013. április 1. 12:45

Az elmúlt időszakban kialakult gyors lefolyású árvizek ellen jelenleg 1739 kilométeren védekeznek, az országos vízjelző szolgálat folyamatosan elemzi és értékeli a hidrometeorológiai előrejelzéseket, amelyek alapján a további védekezési munkák tervezhetők – mondta Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási helyettes államtitkára hétfőn Jásztelken, a közúti hídnál tartott sajtótájékozatóján.

Belügyminiszteri elismerések a Víz Világnapján

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2013. március 22. 12:32

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára miniszteri elismeréseket adott át vízügyi szakemberek részére a Víz Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen. Közlemény.

Meghaladja a háromszázezret az idén a közfoglalkoztatásban részt vevők száma (+videó)

Nemzetgazdasági Minisztérium, Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárság, 2013. március 12. 16:07

Meg fogja haladni a háromszázezret az idén a közfoglalkoztatásban részt vevők száma - közölte Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, Hoffmann Imrével, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatásért felelős helyettes államtitkárával közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Reagálás Csige Tamás közleményére

Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság, 2013. február 22. 13:34

A közfoglalkoztatás célja, hogy az egészséges, munkaképes emberek ne segélyből éljenek, hanem munkabérből. Olyan munkát biztosítottunk részükre, amely karbantartotta munkaerejüket és értékteremtő volt. Közlemény.

Folytatni kell a Start-munkaprogramot

Belügyminisztérium, Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság, 2013. február 14. 17:34

A Kormány a 2013. február 13-i ülésén áttekintette a 2012. évi közfoglalkoztatási program végrehajtását. Megállapította, hogy az sikeres volt, kellő mértékben hozzájárult az elmaradott térségekben való foglalkoztatás növeléséhez és – értékteremtés révén – gyarapította az ország javait. Közlemény.