Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

Megújul a kormany.hu

Kormányzat, 2014. június 6. 16:10

2014. június 6-án megalakult Magyarország Kormánya. Ennek megfelelően megújul a kormányzati honlap, a kormany.hu is. A legfrissebb hírek, fotók, videók, közérdekű adatok, közlemények változatlanul ezen az oldalon érhetők el. Az államtitkárok kinevezéséig azonban csak miniszteri szintű információk találhatók az egyes minisztériumi oldalakon.

Fotókiállítással emlékeznek a tavaly történtekre

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. június 5. 17:03

A tavaly nyári árvíz idején készült fotók kiállításával állít emléket a Belügyminisztérium és a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma a védekezésnek.

Százhetvenhét településen építenek ki kamerarendszert

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. június 5. 11:42

Százhetvenhét településen építenek ki térfigyelő kamerarendszert a következő hónapokban, 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Pintér Sándor: ebben a ciklusban lesz rendőri életpályamodell

Belügyminisztérium, 2014. június 4. 17:40

Pintér Sándor belügyminiszter ezt a honvédelmi és rendészeti bizottság, valamint a nemzetbiztonsági bizottság együttes ülésén miniszterjelölti meghallgatásán jelentette be szerdán. Hozzátette: az életpályamodellel óriási adósságot kell törleszteni a rendőrök fizetésével, szolgálatellátásával, egyéb juttatásaival kapcsolatban.

Első alkalommal rendezik meg a Magyar Régészet Napját

Belügyminisztérium, 2014. május 30. 13:54

Támogatjuk a Magyar Régész Szövetség kezdeményezését, hogy mindenki részt vehessen az ország múltjának megismerésében - mondta Pintér Sándor belügyminiszter az első alkalommal megrendezett Magyar Régészet Napja programsorozat megnyitóján pénteken az Aquincumi Múzeumban.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2014. május 25. 22:36

A Belügyminisztérium méltóképpen őrzi, ápolja és gondozza, az utódok elé példaképül állítja hősi halottja, Kövecs Gergő posztumusz tűzoltó hadnagy emlékét.

A rendészettudományi társaság beváltotta a hozzá fűzött reményeket

Belügyminisztérium, 2014. május 23. 16:20

A Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) beváltotta a hozzá fűzött reményeket - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a szervezet megalakulásának 10. évfordulójára alkalmából rendezett ünnepi közgyűlésen Budapesten.

Először rendezik meg a Magyar régészet napját

Belügyminisztérium, Területrendezési, Építésügyi és Örökségvédelmi Helyettes Államtitkárság, 2014. május 22. 14:04

Első alkalommal rendezik meg május 30-án és 31-én a Magyar régészet napját, amelynek keretében számos, egyébként nem látogatható régészeti raktár és restaurátorműhely is megnyílik az érdeklődők előtt - hangzott el a rendezvényről tartott csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Magyarország megvédte magát az unióval vívott harcban

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkárság, 2014. május 15. 20:55

Az elmúlt négy évben Magyarország megvédte magát az Európai Unióval vívott harcban – mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtökön Kunszentmiklóson, a kormánypártok kampánygyűlésén. Tállai András hangsúlyozta: a harc egyértelműen Magyarország győzelmével ért véget.